Povestea noastră

În 1992, am început construcția unui vis, pornit din pasiunea pentru mobilă și decorațiuni. Inspirați de viață într-o Românie care își căuta drumul corect sub noile auspicii, am investit într-o mică divizie de tapițerie. Am plecat de la aceste produse tapițate – canapele, fotolii și colțare – ne-am dezvoltat și am mers hotărâți către domeniul mobilei pentru proiecte HoReCa.

Lucrând în acest domeniu, am învățat importanța calității și de aceea, pe lângă elementele de design, am căutat să găsim cele mai bune și mai practice materiale, ale căror caracteristici le-am testat mereu pentru a fi siguri de ele.

Povestea noastră

În ultimii ani, ca un răspuns la dezvoltarea sectorului rezidențial din România, am ales să ne îndreptăm atenția către oamenii aflați în căutarea de locuințe.

Oferim soluții relevante, concepte inovatoare și variante diverse de design, toate gândite în așa fel încât orice potențial cumpărător să-și poată găsi piesele potrivite decorului său preferat.

Povestea noastră

Ne-am dezvoltat continuu, am construit parteneriate cu alți producători și am căutat, în special, să dezvoltăm spiritul antreprenorial autohton.

Știm că toată lumea vrea o casă, un spațiu comercial sau un birou util și frumos. De aceea, noi vă propunem soluții pentru toate dimensiunile, gusturile, dar, mai ales, pentru toate posibilitățile financiare.

Povestea noastră

Suntem cei care aduc pe piață soluțiile complete mobilierul și decorațiunile pe placul oricui.

Propunem o gamă largă de variante din producția noastră, dar oferim clienților și posibilitatea de a căuta printre produsele partenerilor noștri de încredere.